Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och slätt eller tuta och köra


Valet är lätt

Det finns inget annat
rätt och slätt

Än att ta emot
det som är dig givet

Själva livet

Dag för dag
och steg för steg
hitta fram sin egen väg

Rätt och slätt
är valet lätt

Det finns inget annat
att göra

Än att tuta och köra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-19 09:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt lättsamt skrivet
2019-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP