Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 dikter.

Jag har ändrat dikten 100 gånger,
den som jag skrev på 2 minuter i morse.

Jag ändrar ett ord här, lägger till ett ord där.
Stuvar om ordföljd, ändrar tillbaka som det var från början.

Det är kanske 100 olika dikter...?













Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-23 21:42



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ofta är det spontana det bästa.
Men arbete med en text skadar inte.
Det kanske kan föda nya dikter
t.o.m 100.
2019-06-24

  ULJO
Så jobbar en sann poet
2019-06-24

    ej medlem längre
Det är säkert 100 dikter, den ena bättre en den andra. Det hade varit spännande att läsa samtliga och se hur Du tänker!
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP