Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar


midsommarfåglar
vi svävar ut i nattens
vakendröm




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 681 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-20 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som ändå kunde göra det ...
2019-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Du kan då verkligen knyta ihop orden så de påminner om en slips-ten
2019-06-21

    ej medlem längre
Låter spännande: "Vakendröm!"
2019-06-21

  TrollTörnTrappan VIP
Sällsynta fåglar, sällsamt välfångade!?! Somliga måhända snarare i vattens nakendröm...
2019-06-21

  Elwania
kom hjärtans fröjd
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP