Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?


Om du är den du är,
kan du inte vara den du vill -
om den du vill vara inte är du.




Övriga genrer av Dustonyourshoe
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi pratar om vikten av att vara sej själv med barnen på skolan där jag jobbar.
"Man kan väl inte vara någon annan, alla andra är ju upptagna", säjer Fabian 7 år.
Tycker om din text, hur det ena ordet lite slår det andra på skallen!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Dustonyourshoe