Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-12-19 kl 13:15


GULDKALVEN



Märkligt ändå
att se domherrarnas rockskört lyfta
och den yviga svansen vifta
står som förtrollad i ljuset
av förvandlingen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2019-06-23 21:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!!!!!!!!!!!!!
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP