Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar tar aldrig farväl

Själar tar aldrig farväl av varandra
De minns sina vänner för evigt
Och var gång vi träffar en tvillingsjäl
Någon som vi känner direkt
Att vi har mer gemensamt än vi förstår
Så är det en delad själ
Som hittat sin andra hälft
Så visst finns det mirakel
Ja hela livet bär på en hemlighet
Som bara våra själar vet om
Ty då den går från ett liv till ett annat
Tar den aldrig farväl
Utan så snart den fått en ny kropp
Söker den sina forna vänner
Och fyller våra liv med mirakel




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-24 19:43



Bookmark and Share


  Änglaögon
dina ord ger tröst, har just mistat vår äldste son som valde att avsluta sitt liv. Tack.
2019-06-26

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2019-06-25

  Lars Hedlin
Underbart! Håller med :) kram
2019-06-25

  ULJO
Så tror jag också. Själar minns. Själar vandrar i evighet utan något slut.
2019-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om själarnas gemenskap!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP