Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anspråkslös



lyckan en barfotavandrerska
undflyr buller och stora ord
som genomlyst av eld bland markens tuvor
en dimmig gryning
frost i håret, fräknar på armar och ben

soldroppar över havet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-25 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP