Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ER UPPDRAGSGIVARE

Någon har hängt smockor i luften

Någon som är lömsk och subtil

Någon gillrar fällor på vägen

Avfyrar en brinnande pil

Många är hans redskap här i landet

människor som tror sig tjäna Gud

Uppdragsgivaren är Satans ande

Det han lär är människobud

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2019-06-25 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP