Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUDS RÖST

 


Guds röst kan aldrig tystas
Guds Ord bär inte bojor
det söker sig längst in
i både slott och kojor
i öppna hjärterum
i människor som längtar
kan evangelium
ge frid åt den som trängtar


Guds röst ska alltid tala
Hans Rike aldrig vackla
Hans eld ska brinna klar
en outsläcklig fackla
i de som inget är
vill Gud bli allt i alla
Guds röst den hörs alltjämt
förmana, varna, kalla


LARZ GUSTAFSSON  18/11 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-06-25 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP