Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Häpnadsväckande

 

Soleld har tänt eld på himlen
har väckt de sovande
och lövens flammor
värmer dem
som anländer till fots
från fjärran trakter
 
De står och ser hänförda
gryningens lyktor
flamma över himlen
där molnen flyr i det blå



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-06-26 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP