Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God kväll älskade klokuggla kram <3


Mangrant


alla ställde upp mangrant tom J sprängfylld av brådska brasklapp och nyheter. Kommunens handläggare fullkomligt blåsta. Hyresgästerna utsätts för ignorans och förmyndarstyre, det kommunala boendet fullkomligt vansinnigt idag. Kung Midas rör om i grytorna hyresgästerna har fått slavkontrakt. Att få ett lejon att ändra åsikt är svårt, men nu förstår vi vänner att hon själv kommit till insikt.
För visst är det så i vänskap och kärlek vill vi alltid det bästa.

Vännerna, samlades i lokal firade Elsa 95 födelsedag och gick därpå till hennes lägenhet, diskussionerna gick höga i vågor. Är övertygad du skulle haft förnöjelse höra J som reagerade som om en bålgeting stuckit henne, när hon såg en hund som hälsade på när vi satt och solade oss på Elsas terrass. J kan lagen på sina 5 fingrar om djurrätt, vanvård är att polisanmäla den som har tillsyn får inte vanvårda sitt djur. Har dessvärre hört på kanalen en äldre synskadad äldre kvinna boende på hem klagat över att djur har mer rättigheter får inte lämnas ensamma mer än några timmar, men människor tvingas leva isolerade i dagar och mer ändå! Medger att det har uppstått sociala skriande orättvisor i gamla Svedala! Dessutom frågar jag mig var finns alla anhöriga ?

Det visade sig att den arma hunden knappt kunde gå, klorna var långa och smärtade. R och J talade med djurägaren och i morgon hämtar J jycken kör till veterinär för klorna klippa. HURRA HON STÄLLER ALLTID UPP FÖR DE SVAGA OCH UTSATTA OAVSETT VAD OCH VEM DET ÄR !
Både människor och djur har rätt att leva och må bra och inte utsättas för omgivningens utnyttjande och tillika ignorans av varje arts behov!

I dag behövs fler som visar civilt mod, vågar sticka ut hakan säga ifrån så här får det inte gå till !




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-06-26 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP