Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lemurer och rosenblad

Du river min inre mur av rosentörn.
Att äntligen andas friheten.
Aurora borealis mitt hjärta slår.
Ömhet och visdom.
Magi i själens aura.
Du kysser snön. Jag kysser livet.
Körsbär i mina kupade händer glittrar som diamanter.
Bakom dina ögonlock. Jaguaren rusar.
Som om sommaren vore vinter.
Som om våren vore höst.
Blunda du hare av kristall och låt verkligheten lägga sig som ett fjärilstäcke av rhododendron.
Ett frö av omtanke växer och blir till blommande liljor av livets skönhet och skörhet.
Jag går med dig vid min sida
och våra barfota fötter skrider fram längs
rosenblad som lemurerna strött ut.
Sårbar men samtidigt lycklig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-26 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilka vackra ordval!
2019-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Norden, Sydamerika och Madagaskar.
Tvära kast.
Sådant kan livet te sig.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP