Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde väl räcka


Det borde väl räcka
med vindens sus
och fågelsången

Och sommaren
som kom till slut

Men varför säg mig du
Syns skogens grönska grå
Och tanken alltför blå
När det är dig jag tänker på

Och varför räcker det inte
med vindens sus och
fågelsången




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-29 15:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"... tycker jag nog blir trist. Inte ens en grå liten fågel och aldrig en björk som står vit - men den vackraste dagen som sommaren ger har det hänt att jag längtat dit".

Eller handlar dina rader om kärleken ?
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP