Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Morgonstund
och det enda jag ser
är ditt mörka hår falla
över dina bara axlar
skymmer din vackra hud

Kysser dina mjuka konturer
som formar din ryggtavla
och nu faller jag för din själ
Igen.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 423 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-07-01 09:17



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sinnlig och känslosam, mild att läsa och det känns gott
2019-07-04

  Respons VIP
Fin!
2019-07-03

    Lena Staaf VIP
Lätt att falla för denns vackra, mjuka dikt.
2019-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-07-01

  henke_r
Bra flow i denna.
2019-07-01

  morgonstjärna VIP
riktigt fin
2019-07-01

  nu 1.0
Vackra mjuka rader, målat i pastell.
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
När kärlek slår
och sitt mål når
två sen gott mår!
2019-07-01

  Roger VIP
Vackert, stillheten och harmoni i tvåsamhet
2019-07-01

    ej medlem längre
När kärleken är som vackrast - då händer det som Du nyss beskrev. Nu faller också jag. Igen.
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni