Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordningsvakten

Ahmed var bara tretton bast

Men redan en tramadolfantast

Han är från Afghanistan

Och är den driftigaste becknaren i stan

Ahmed vill in på krogen för att sälja sina varor

Men på vägen in dit lurar det många faror

Klockan var 23:30 en freda'

I kön finner Ahmed en tjej att ofreda

I dörren står den mest omtalade vakten i trakten

Han får syn på lillgrabben

Och smäller till den lille babben










Bunden vers (Rim) av Baltazar Larsson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-02 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baltazar Larsson
Baltazar Larsson