Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod

Vemodet vandrar omkring
jag fattar ingenting

Vad gör det här i mitt kök?
jag öppnar dörren på försök


Ställer den på glänt
jag undrar vad som har hänt

Nu slank vemodet ut i natten
det jämrar sig, eller var det katten?




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-16 17:23



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättebra blev den :-)
2019-07-26

  Öknens Ros VIP
Repris? Sista raderna bra avslut på din dikt.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP