Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Doften av din parfym
Dränkt i min kostym
Du var vinden, jag vatten
På botten finns nu skatten
Du hade alltid så vackra ord
Kände mig alltid så bortgjord

Tänk när vi var små
Om vi bara vetat då
När vi lekte teater
Sprang runt som små pirater
En annan gång var vi troll
Du skulle alltid ha kontroll

År som flöt förbi
Skulle ju alltid vara vi
Nu med andra kläder
Tillsammans i alla väder
Du hade så öppna sinnen
En garderob full av minnen

Ditt hår som fyllde ansiktets glans
Alltid var du någon annanstans
Ville inte förstå
Så jag lät dig gå
Kan du mig förlåta
Trodde aldrig jag skulle gråta

Vet du hade dina perioder
Fanns där alltid som en broder
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
För du läste aldrig mina brev
För du hade redan lämnat in
Älskade du mig någonsin




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-03 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde