Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny serie nu igen. Eller 'gammal' om du så vill. I vilket fall behovet av att skriva gamla texter, som inte sett dagens ljus förrän nu och som kommer i sällskap med tvenne andra. Fullständigt onödiga för dig att läsa o ta del av. Ändå...


Krackelerad konst




.
Har du sett att ett solur går medsols då solen behagar rikta sitt ljus på detsamma och där 'visaren' låter sin skugga visa vilken tid det är per timma. Medan det ur som är kopplat till armbandet, löper motsols likt en synvilla. Klockan går i och för sig rätt, enligt de streck eller nummer som finns på densamma.

..
Holger vill veta vilka böcker Monika ogillar att läsa, så att han kan läsa högt ur dem för henne, om hon skulle bli som oförmögen att protestera i det fall 'olyckan' skulle vara framme.

...
Främsta orsaken till att Henrik inte förstår det han läser, är att han inte kan förstå (just då) vad står att läsa i texten. Du känner kanske igen dig. I alla fall gör Greta det. Beroende på att hon har 'tankarna på annat håll' gång efter annan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP