Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balen

Du gör mig galen
Så du ska gå på balen
Du har den rätta formen på din rumpa
Gå på röda mattan och dricka skumpa
För glitter och glamour
Då du har glömt vart du bor

Du blev som en modell
Om så bara för en kväll
Silikon i dina bröst
Som om det blev en tröst
Du var inte den första
Du fick inte dom största

Måste du följa alla normer
Alla fina och fasta former
Glöm inte ringen på din hand
Ska du klippa ännu ett band
Vad finns bakom ditt skal
Bakom alla vackra ord och tal

Om jag skulle förstora ballen
Men har väl annat i skallen
Vad är då själva grejen
Vill du ha den i pastejen
Handlar allt bara om att duga
Eller skulle du bara följa en fluga

Allt skulle bara handla om dig
Du kunde då aldrig tacka nej
Kände mig som i ett väntrum
Du skulle alltid stå i centrum
Varför inte göra om hela din hjärna
Om du tror du kan bli en större stjärna




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-05 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde