Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En (klago)sång en gång för länge sen

 

 

Rottingen viner

skriken dör till tonerna

av Jan Malmsjös sång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-05 18:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tyvärr händer det fortfarande men inte lika ofta som tidigare.
2019-07-06

  lodjuret/seglare VIP
Jämfört med det som berättas i 'nyheterna' känns egna upplevelser som en lätt västanfläkt. Trots det har en ju mod att läsa sig till 'gårdagars övergrepp'.
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP