Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bonvax

 

Allsången över vattnet, som en glädjeflod och långt borta i bakgrunden en koltrastflöjt,
strå efter strå lyssnar friden, suger på dropparnas karamell
då går vi på en oslagen äng
med blommor i håret
en himlakropp har landat i vårt hus
andas ut doft av violer och stjärneljus
 
droppar så klara, lyser som juveler i vår hand
då vi bordar upplysningens strand
 

 bävar inte jorden, det finns människor som inte har någon själ, enbart en polerad yta
 



Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-06 10:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm hade samvete med de samvetslösa då,

sluter mina ögon då jag hör rovdjuren löpa över savannen
2022-05-01

  morgonstjärna VIP
suck har gett upp att bry sig tar energi över allt
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP