Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA DESSA

i retrospekt kan jag se vad de betytt

alla dessa som passerat revy

alla människor från tider som har flytt

som jag träffat i min stad eller min by

eller någon annanstans i detta land

och i andra länder där jag dragit fram

det kan stämma mig till verklig tacksamhet

men det gör mig också riktigt allvarsam

 

vissa av dem existerar inte mer

de har flyttat till en annan dimension

andra drog iväg till någon annan plats

kanske drivna av en flammande vision

oavsett var de befinner sig i dag

i himlen eller helvetet

är de männsikor som har betytt en del

och som visade mig vad jag aldrig sett

 

LARZ GUSTAFSSON 6/7 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-07-06 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP