Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden Piedra

Med vatten från ett paradis
fallandes över våra bara kroppar

Kunde vi sjunga sånger
som endast änglarna kunde förstå

För visst var det så
att vi lärt oss tala

Änglarnas språk

.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-07 11:07



Bookmark and Share


  Gin83
Jag älskar denna
Tycker den har klassisk saga över sig
Grekisk mytologi mystik..visst nu är det mina tankar som drar iväg..enkelt sagt så kunde jag ju bara skrivit innerlig och vacker ..men tanken är väl att skriva det man känner när man läser:)

Underbar

2020-02-10

  Roger VIP

Ännu en bok till läslistan. Tack för tipset
2019-07-08

  morgonstjärna VIP
fin
2019-07-07

  KattenKin VIP
Har läst den boken av Coelho. Detta känns som en fin uppföljning.
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni