Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådlös humor

 

när instinkten talar om att en hund ligger begraven

rottrådarna i trädet kommunicerar

liksom Wi-Fi

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-07-07 15:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Jepp
Levrat blod till dig
Sorgfåglar till mig
Attributet
Vinet över brösten
Säg det
Säg mitt namn kerstin
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP