Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skattedirektören

När skattedirektören
behövde pengar
till bröstsocker
lät han Skatteverket
ta kontrollen
över min hud.
Men gick den att sälja,
att växla in till pengar?
Jag vet,
att skattedirektören
saknar sitt socker
än idag…




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 19:01



Bookmark and Share


    Mim
:) Ett leende blev det.
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP