Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Draken



Draken du är den ende
som får mitt hjärta att brinna
blå fjärilar flyger
över skumgröna vågor
Du seglar högt i det blå fäst i ett navelrep
som finns mellan oss två
förlorar mig själv
när jag lyfter av vinden

Vindkantrar gör rymden ovanför







Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2019-07-07 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP