Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det saknas en droppe på grenen






Vi hängde som vattendroppar
på samma gren

glittrade i ljuset
i regnbågens alla färger


du föll till marken
och det blev mörkt


ljuset återkom
men svagare än förut

jag hänger kvar på grenen
har förlorat en del av min lyster







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2019-07-08 10:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2019-07-19

    Peter Söderqvist
Du beskriver förlusten av någon så vackert.
Sorgen när färgerna mattas är så träffande.
2019-07-13

  Anya VIP
Fin metafor om en människa som gått bort...tänker jag. Jag har också förlorat lyster. Känner igen mig.
2019-07-10

  Lehva VIP
Igenkännande, vemodigt och oåterkalleligt.
2019-07-10

  Ezmeralda VIP
Så vackert och känslosamt.
2019-07-09

  Eva Helene VIP
Skimrande vackert och berörande.
2019-07-09

  Gunnel Eriksson VIP
Det sorgliga berättat på annat vis.
Bra!
2019-07-09

  Niliboy
Svag i bland men tappar inte taget!
2019-07-09

  StinaJ VIP
Vemodigt om saknad och ensamhet.
2019-07-08

  MALVAA VIP
SÅ SORGLIGT
I ALLA FALL BÄTTRE ÄN ATT FALA BÅDA
2019-07-08

  Blomma-Stjärna VIP
Berörande - sorg och saknad - i vacker poetisk skrud
2019-07-08

  M.Eta
Droppen dripp och droppen drapp.... (tänker på sång med Alice Babs) borde få droppa ikapp för att komma ifatt. Fin liknelse igen som du är så bra på. Kram
2019-07-08

  Maria Sundelin VIP
Tycker om din liknelse
Kramar
2019-07-08

  Rise Little One
Vänskap och dess betydelse i livet
2019-07-08

  limerick
Vackert och kärleksfullt.
2019-07-08

  Öknens Ros VIP
Med ömhet och kärlek skrivet.
2019-07-08

  Mats Edin VIP
Så fin poesi
2019-07-08

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga bilder
om en älskad människa.
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP