Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13/15/17


SKAREN



alltid beklämmande med facit i hand
det är då alla sår spricker upp

IBLAND ÄR ISEN SÅ TUNN att skaren brister




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-07-10 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP