Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bisonoxar

Bisonoxar strövar fritt på mina känslor.
Murgröna. Din blick av murgröna.
Drakar ur sin egna eld dansar.
Du tröstar min själ med empati.
Att kyssa snön i rimfrostens dagg.
Vem segrar över rädslornas lömska grepp?
Svanar på sjö av försvunnen längtan.
Hemlighetsfull kärlek på strå.
De nätter kolibrin glömde.
De dagar kejsarpingvinen drömde.
Kloakråttor gnager sig igenom min pansar.
Vågor smeker mig och jag flyter med som drivved i
sagovärlden, där vi förvandlas till enhörningar i sammetslen
viskning du av skönhet i din aura.
Jag gäspar av utmattning. Då själen vandrat från galaxer av
evighet.
Jag blundar i det tysta. Där liljekonvaljens doft ett stilla regn avtar.
Som att kyssas vid det magiska tolvslaget på nyårsafton.
Men där verkligheten slutar, tar drömmarna över.
När jag försvann i ett hav av körsbärsträdets blommor.
Saknaden och vemodet.
Lemurer vaggar mig till sömns och när jag vaknar igen
är världen så vacker som min längtan till dig.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-10 17:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart detta, utom råttorna...
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP