Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den i notes. Nr 2 uppräkning i bokstavsordning


Åska en natt i juni.

Nr 1
Allt är tyst utom åskan.
Fåglarna gömmer sig i träden.
Kaninerna sover i busken.
Blixten lyser upp himlen.
Barnet räknar långsamt till tio.
Knallen kommer långt bortifrån.
Strax är ovädret förbi.

Nr 2
allt är tyst utom åskan
barnet räknar långsamt till tio
blixten lyser upp himlen
fåglarna gömmer sig i träden
kaninerna sover i busken
knallen kommer långt bortifrån
ovädret är strax förbi




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-11 10:55



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
älskar dikten
kunde skrivits utan punkter
känns så påtagligt närvarande :)

fortsätt skriv mer.....

2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP