Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver här i en stil det 'gått hyggligt väl' att skriva i förut. Bara att de allesammans haft olika mål och delmål. Sådana här upplevelser kan en vilja 'dra i långbänk' och förflytta 'skyttegraven' bakåt allt eftersom, så kan det gå


Orsaker till att Kari ej bevistar Gävle






Kari vill inte resa till Gävle
och tjatar någon 'tillräckligt'
eller erbjuder sig att stå för resan
så visst kan han lägga band på sig

och faktiskt resa till Gävle
bara han slipper att någon får veta
att han kommer till just den staden
så han kan undvika den personen

men skulle den personen
ändå få reda på att Kari
kommer att befinna sig 'på plats'
just där och då, vill han inte möta

och skulle de ändå ses
om än på något håll
skulle han inte gå fram till
och börja prata med den personen

och skulle den personen
gå fram till honom och börja
ett samtal med Kari så skulle de
i så fall inte prata om den personen

och skulle samtalet som av en händelse
komma in på just den personens liv
och göranden på den platsen
så skulle de ändå inte prata om 'gamla tider'

och skulle de ändå börja prata
med varandra om just gamla tider
så skulle de i alla fall inte komma in på
och skulle de ändå komma in på...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2019-07-11 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP