Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


SNART RESER JAG FRÅN VEMOD

Snart reser jag från vemod

Dess djupa, tunga sug

Snart reser jag från missmod

För jag har en refug

Mitt hem där ovan molnen

Dit färdas jag med sång

En gång ska jag bli fri

från tidens krav och tvång

 

LARZ GUSTAFSSON 13/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-07-13 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppet som bär bortom död och grav!
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP