Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag exempelvis har övat mig i att lyssna. Det är förstås skillnad på att lyssna frivilligt och ofrivilligt, på samtal eller de där jävla telefonerna som ringer mest hela jävla tiden. Jag har också övat mig i respekt och tålamod.


Varför behöver vi öva? (II) (Om sex, obs läses på egen risk)




Det har framkommit, via kliniska studier, att det är svårt att idka älskog om bara den ena parten känner stor lust och iver. Exempelvis om den ena ligger och tänker högst egna och privata tankar, medan mannen (om det är en man och en kvinna som söker genomföra akten) utför sina obligatoriska tvåhundrafemtio armhävningar, samt avstår från att samtidigt sjunga eller deklamera något utantill som står att läsa på sidan 35 i Nordisk Familjebok upplagan från 1956, band 14. Andra ställningar som kan appliceras finns att studera i böcker i ämnet eller genom att fräckt be ett eller annat par att få agera tyst publikum (kanske genom ett hål i väggen från rummet bredvid, eller bakom en diskret tredelad skärm med kinesiskt mönster på.) Även om bakifrån är skönt för den som så har provat på, det ej är något du väljer om du har känsliga knän, ehuru även den mest mjuka och underbara kudde i längden (kanske redan efter en halvtimme) ej medger 'full bekvämlighet'. Kuddar utan större friktion är att föredra, framför det gräs som i torrt tillstånd kan begagnas annars på landet i en lada, på en höskulle. Det är väldigt sällan förekommande som just 'torkat hö' eller 'torkade tomater' förekommer som underrede i bilens baksäte, om det är akten framfusigen tar sig ut. Är det 'motorburen ungdom' som kommer ifråga, de bör kliva av motorcykeln eller kliva ur sidovagnen, innan själva inledningen tar sin början. Här spelar även kyssandet in. se kapitel fyra i band två ur den serie böcker ur vilket följande text tagits. Första upplagan utgavs redan 2037, om våren, har för mig att det inträffade den 30:e februari.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-07-13 20:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag har då aldrig
behövt öva mig i
kärlek, kommer den,
två tycker lika... Då
rullar allt gott på...
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP