Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Dökär. Av svartomnatten. (Texten har legat i utkast sedan 14/7 2019). Bilden vilket illustrar texten på så sätt att den är tagen med egen kamera.


Kritik på en text (2404) en rick




En berättelse på just rim,
den samlar känslor i stim,
tankar går där väl runt,
som samlade plötsligt i bunt,
den sätter som själen i trim.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-08-19 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP