Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULI I GÄVLE

solstekt city säger mig:

tomorrow's just another day

strandens vilda vittnesbörd

jag vägrar att bli vilseförd

smältdegeln är superhet

så här kan en profet gå bet

avbrott i min produktion

men mitt i röran - Herdens ton

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-07-14 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP