Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: KARIM AL-ABDALLAH


TUTTIFRUTTITIDER

Det var en tid

när en schlager var en schlager

En annan tid när Nina L var fager

Jag växte upp

Det blev så sent omsider

Ett långt farväl

till tuttifruttitider

 

Kaninerna fick kanske

en släng av sockersjuka

Vi gav dem kakor

hårda eller mjuka

Jag har det bra

fastän jag stundom lider

Nu vet jag bättre

Tuttifruttitider

 

Jag hade hennes 

skolfoto i fickan

Hon var en fröjd för ögat

den där flickan

Nu är det färre 

gamla sår som svider

Jesus är Herre!

Tuttifruttitider

 

Sjuttital - Tuttifruttital

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-07-14 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP