Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föresten jag tog resten!

Jag tog allt av det lilla som fanns kvar.
Det är väl inget man alltför länge spar.
Ingen förpackning var komplett,
Lite av allt passar bra till en omelett.
Med detta jagar jag bort min hunger.
Därefter tar jag mig en semesterslummer.




Fri vers av Feminaz
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-16 13:18



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Mysig stämning i din fina sommarvers!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz