Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudsmekningar

Vindens vaggande rytm sveper genom trädkronorna.
Det brusar. Löven ryser av välbehag.
Som att jag hörde det för första gången.
Själen vilar stilla, lyssnar till ljudhavet.




Prosa av Feminaz
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-07-16 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt..
2019-07-18

  Cikoria Blå VIP
Poesi!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz