Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ser du

 

hur himlen åter öppnat sin dörr
och över oss den milt blåa rymden
där solen breder ut sitt gyllene hår
ser du meningen med allt
hör du stjärnehimlen tala om natten
känner du det inte ord förmår
något du anar, men inte förstår
det som ändå är mera
fågel blomma och röst
du lever genom sinnet det kroppslösas 
 känner energin som genomlyser blommans färg
och sköra fransar
där humleben dansar
i rosendimma från
 en sommarmorgons lykta
 
det finns en mening med allt
där gläntor och dikesrenar
 
därtill ämnade, somliga kan vistas 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-07-17 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP