Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt in i skådespelet


I skydd av mörkret
Ett sövande brus
av dagdrömmar
På väg att söka sig
in i en annan
dimensions verklighet
Där allt kan hãnda
och ingenting är
som det verkar vara
En annan tillvaro
som väljer att tala
i tungor
Svårtydd
och hemlighetsfylld
Där alla naturlagar
är sätta ur spel
Och tyngdlagen slutat
gälla
I skydd av mörkret
låter du dig själv falla
utan skyddsnät
Rakt in i skådespelet












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-18 00:30



Bookmark and Share


  Briza media
Fint!
2019-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag talar dagligen i tungor. Det är ett himmelskt, övernaturligt bönespråk.
2019-07-19

    Lena Staaf VIP
Fin dikt som kanske handlar om när vi faller in i drömmen och våra tankar och upplevelser löses upp och omformas.
2019-07-18

  Kungskobran VIP
Fascinerande dikt om att allt kan hända
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP