Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag satt bredvid ett par i dag. Till slut gick jag därifrån. Man orkar inte höra.


SJÄLVGODA RASISTER

Självgoda rasister

vältrar sig i invektiv

Självgoda rasister

Man har inte ett riktigt liv

Missnöjet har riktats

mot folk som flytt för livet

Att man själv är felfri

det tar man för givet

 

Självgoda rasister

spyr sin bruna galla

Får de som de vill så

kastar de ut alla

de som inte passar

in i deras mallar

Ropen bara ekar

ur deras tomma skallar

 

Självgoda rasister

som förpestar luften

De tog med sig tobak

men glömde bort förnuften

Aktar sig för ljuset

Sanningen som svider

Trist att dessa dårar

vädrar segertider

 

LARZ GUSTAFSSON  18/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2019-07-18 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra!
2019-07-18

  Fulbergarn
Ja självgoda är de! Och inte går de att debattera med heller

Ja brukar också gå där ifrån
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Ord och inga visor! Tydligt och viktigt budskap.
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP