Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ofrånkomliga åldrandet...bagatell

 

 

När rosen vissnat

förlorat sin attraktion

flyr fjärilarna

till andra blommor som valt

att öppna sig för livet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-18 18:36



Bookmark and Share


    glasa VIP
verklig verklighet
bra
med verkliga ord
för åldrandet
2019-07-20

  SpamPippiL VIP
Fint om åldrandet.
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP