Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskleken

Mjuka filtar river, sliter
suckar stönar
bänder, biter
rasar över berg och dalar
genom trånga våta salar
väller upp som en vulkan
viskar, skriker
hårt som fan.
Sparkar in i mål och glider
hela vägen marken vrider
om sig likt en orm i plåga
äter, slickar, flämtar, vrålar
kramar hela vägen ur
skakar, darrar
andas
ut.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Månfare VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-19 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP