Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista platsen

Du tog sista platsen längst fram Den ingen ville ha För den blev så tydlig Alla ser på dig Vad förväntas ingenting kom tomhänt Fyll platserna till slut Lyssna till alla som har så mycket att säga Orden flödar glänser sprutar som en fontän En stor beundran låt hjärtat lyssna ta i mot Ta första sista platsen i stolen framför sitter lyrikens skapande....... sista platsen är alltid kvar. Väntar på nästa sista platsen den är alltid kvar för dig........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP