Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Estradens afton

Sjung sjung ut din mening ordens betydelse Betydelsen i leken Leken av tåget som väntar på dig ta med dig i drömmars land. Där du stannar kvar i tåget Känn kraftens susningar i trädens djup Tåget reser dit du vill stannar plockar upp din tid din viktiga tid Rusar fram Snart framme hem till längtans bo Här får själen ro Din viktiga tid Estradens afton väntar Det är försent.... Tåget har gått......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP