Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Boberg juli 2019


Rosen

 

Gud har skapat en märklig ros
som blommar varenda dag
och allt rikligare
Rosens namn är kärlek

och vi andas den varje dag

Vi lever liksom fågeln svävande
mellan himmel och hav, nära i vårt kosmos

Sinnenas rymd öppnas när alla hinder är borta, då slår knoppar ut

de krusade flikarna på hjärtats blomma
Det öppna är avsiktslöst
det är vågen som inte kan hejdas
ingen annan förmår hejda/förändra
för den bryter sig ur varje fängelse


där människor förtrycker varandra
synligt eller osynligt

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2019-07-21 12:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
som skuret ur guld kram
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP