Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraft

Passion genom utveckling för sig själv


och dem du arbetar med.


Utveckling genom passion


Lugn i organiserat kaos


Drivkraft med framåtanda och lågan kvar för att ta drömmen/ tanken vidare...


Framgång är ett recept du själv väljer utifrån den du vill vara och inför vem.


Dig själv eller andra?


Framförallt framgång i vad?


Att lyckas med sina mål med hälsan i behåll, för vad är framgång utan den? Lyckan blir aldrig densamma om du går in i kaklet bara för att bara nå just framgång. Lyckan i sin tur är essentiell men även att få dela framgång trots motgång.


Att resa sig från botten och finna styrka är framgång om något!


Det är ofta blod svett och tårar...innan man når just ”framgång”


och det är väl balansen emellan alla dessa faktorer. För somliga räcker förverkligandet av visioner för att nå dit och detta i sin tur drivs av de som vill se siffrorna i bokslutet och detta i sin tur blir just en annan form av framgång.


Kan du inte gå blir ditt ditt första steg en framgång...


 


( tja...en blygsam flipcoin är även att kunna köpa en Mustang -69 med vita skinnsäten om man så önskar)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Songbird VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP