Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profeten

Profeten


 


Jag cyklade förbi ditt hus


Det var inga lyckokänslor av rus


Det var melankoli i mitt hjärtas land


En tid av tårar från mig som förlorade medans någon annan vann


 


Det är han eller hon en allas Profet


Den vi väljer att följa när vi inget vet


En sol att titta på, när världen värker..går under och vi inget förstår.


En Profet som ger en tillfällig väg


En som balsamerar en illusion för att läka för djupa sår. En som säger säger vääg


(En profet som balsamerar din själ


En som säger jag vill bara ditt vackraste väl)


 


Det är dom el vi i en härdad stad


Där alla slår vad om vad som händer sen, vem vinner vem?


vem kommer hem..hem...sen igen


Sitter vid havet med Malin och delar en flaska vin, luften silar oss kring livet och vi pratar om allt kring turbulensen av kärleks industrin


 


 


Men vem säger att tiden tar slut


Vi ropar alla känslor


som motvilligt vill ut. Vi öppnar en port tillslut, där står ljuset bakom skuggan


Ut i en tystnad av inget alls


Idiomet klingar bara falskt


Det gör ont när du går förbi


Tiden den kallar..det är våra liv


 


 


Det är han eller hon en allas Profet


Den vi väljer att följa när vi inget vet


En sol att titta på, när världen värker..går under


och vi inget förstår.


En Profet som ger en tillfällig väg


En som balsamerar en illusion för att läka för djupa sår.


 


En som säger...


Vääg


Följ min väg


Jag är bara en profet


Jag är den som vet.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-01 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP