Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sommarlov

Det var en sjusärdeles sommar!
Svullna blomkroppar horade ut sig till varje pollinerare som strök förbi.
Asfalten såg till att skålla arma små barn under fotsulorna och kebabståndens tallrikar låg slängda överallt.
Nere vid havet osade kusten av fågelträck och ruttnade alger, det luktade otvättat kön över hela sträckan.
Ångestladdade kvinnor powerwalkade beslutsamt förbi och andades in blomflugor med varje andetag.
Inne i stan skränade högtalare musik från förr och alla skrek som vanvettiga, de tog foton och drack drycker gjorda på rutten spannmål eller frukt.
Man ville visa livet från den vackra sidan, om det nu fanns någon sådan.

Och inomhus satt jag och avundades alla som verkade tycka om skiten.




Prosa (Kortnovell) av Månfare VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-22 00:25



Bookmark and Share


  danne //
vilket målande
orden bygger fram
dunkla men känslosamma
bilder...
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP