Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonljus över Vindarnas by

 

himlen har svept ett nät

av silver över sin hud, regn är i antågande

Lätta silverskyar kramar solens blanka skiva

som viskar godnatt till aftonens stjärnor

bäddar in sig i molnens duniga täcke

 

månen går ut på heden, slår sig ned på en sten

speglar sig i mossornas vatten

speglar sig i sina drömmar

 

 

God natt 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2019-07-22 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP